Huur 3 slaapkamer huis van 767 m² in Retie

Molsebaan 77, 2470 Retie, Belgium

Exclusieve optie: Boven de gemiddelde marktprijs

1750 €
1750 €
1750 €
Deze woning is bovengemiddeld geprijsd, maar biedt uitzonderlijke kenmerken waardoor hij opvalt.
Gebied
767 m2
Slaapkamers:
3 slaapkamers
Badkamers:
1 badkamer
Eigendom type:
Huis
Faciliteiten
  • -
Geverifieerd door Renthero:
Ja
Zaaknummer:
309179

house at 2470 Retie, Belgium


unfortunately we did not receive an english translation for this text.

nl : deze woning biedt 3 slaapkamers en is onmiddellijk beschikbaar voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis. met een bewoonbare oppervlakte van 138m² en een ruim perceel van 767,5m² biedt dit huis voldoende ruimte voor het hele gezin. geniet van de privacy van uw eigen volledig aangelegde achtertuin en voortuin, terwijl u profiteert van moderne voorzieningen en duurzame technologieën.

ontdek deze instapklare nieuwbouwwoning in retie. deze ben-woning biedt u de perfecte combinatie van comfort, duurzaamheid en een leuke omgeving en kenmerkt zich door een harmonieuze combinatie van traditionele en moderne elementen. met een epc a+ label (-15 kwh/m²) hoeft u zich geen zorgen te maken over uw energiekosten.

dit huis is ideaal gelegen tussen retie en dessel, met een vlotte verbinding naar beide gemeentes. op fietsafstand van het centrum van retie en dessel, geniet u van alle voorzieningen die deze charmante dorpen te bieden hebben, terwijl u toch omringd wordt door natuur met de achtergelegen weilanden.

hier staat duurzaamheid centraal. het huis is uitgerust met zonnepanelen, een warmtepomp (lucht-water), en een regenwaterput voor het toilet en buitenkraan. de vloerverwarming op het gelijkvloers en in de badkamer zorgen niet alleen voor aangename temperaturen, maar dragen ook bij aan een efficiënt energieverbruik. met een epc label a+ (-15kwh/m²) geniet u van optimale energie-efficiëntie en krijgt u 100% vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.


Heeft u vragen over deze woning? Neem hier direct contact op met de verhuurder

Over deze huurwoning


Eigendom type: Huis

Stad: Retie

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Gebied 767 m2

Bedrag: 1750 €

Prijs per vierkante meter: 2 €

Is deze verhuur niets voor jou?

Op zoek naar een betaalbaar huis in Retie?