appartement avec 1 chambre(s) en location à Leuven

3000 Leuven, Belgium

Option exclusive : au-dessus du prix moyen du marché

1250 €
1250 €
1250 €
Cette propriété a un prix supérieur à la moyenne mais offre des caractéristiques exceptionnelles qui la distinguent.
Chambres:
1 chambre
Salles de bain:
1 salle de bain
Type de propriété:
Appartement
Installations
  • -
Vérifié par Renthero :
Oui
Numéro de dossier:
260399

apartment at 3000 Leuven, Belgium


unfortunately we did not receive an english translation for this text.

nl : dit prachtige appartement is gelegen in de bruisende studentenstad leuven en is ideaal voor studenten of jonge professionals die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne woonruimte. de studio is gelegen in de residentie otis, een gerenoveerd gebouw dat in 2024 volledig is opgeknapt en voorzien van alle moderne gemakken.

de studio is volledig bemeubeld en heeft een bewoonbare oppervlakte van 56.00 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is om te wonen, studeren en ontspannen. de inrichting is smaakvol en eigentijds, met oog voor detail en comfort. de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

de keuken is volledig uitgerust met alle benodigde toestellen en biedt voldoende ruimte om te koken en te eten. de badkamer is modern en voorzien van een ruime inloopdouche. daarnaast is er een gezellige zithoek en een comfortabel tweepersoonsbed, waardoor de studio van alle gemakken is voorzien.

kortom, dit bemeubelde en gerenoveerde appartement in residentie otis is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne woonruimte in het hart van leuven. met zijn ideale ligging, eigentijdse inrichting en ruime oppervlakte is het de ideale plek om te wonen en te genieten van het bruisende stadsleven.


Vous avez des questions concernant cette propriété? Contactez le propriétaire directement ici

À propos de cette propriété


Type de propriété: Appartement

Ville : Leuven

Chambres: 1

Salles de bain: 1

Prix : 1250 €

Vous recherchez un(e) appartements bon marché à Leuven ?